caenfrdees

Alp - Torre del Riu

Alp és una bonica població de la Baixa Cerdanya, i comunica amb el Ripollès per la Collada de Toses (amb una sola "s"). La pregunta era evident pels que no estem acostumats a passejar per la zona, però la ballada no podia tenir més caliu.

Els primers assistents ja ens estaven esperant 20 minutets abans de començar l'audició, quan nosaltres vam fer acte de presència. L'ambient del poble era extremadament tranquil. Era Festa Major, però la gent de la zona no deu ser amant de les estridències.

 

Comencem l'actuació i la plaça no s'omple pas massa. Seguim i s'acosten dos senyors que ens diuen que ens venen a escoltar, per comprovar que toquem be: doncs benvinguts "aquesta és la idea!" els respon el Francesc.

La plaça, ara ja si que s'omple de valent i dos petits bars que hi ha al final de la plaça no donen a l'abast amb granitzats i cerveses fresquetes. El clima és molt més benevolent que a la plana, a més de 35ºC... Allà estem a 20, i la brisa seca dóna bo!

Una audició curiosa, molt lluny de casa, però amb bon caliu. els dos senyors que van mostrar tot el seu interès van marxar contents... ens devien donar la seva aprovació.

Alp 2

Una salutació

Comments are now closed for this entry